Filteri

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Savršenstvo boja poreklom od prirodnih pigmenata za blistav i svež izgled uz naša kremasta ili kompaktna rumenila pudere u prahu ili hajlajtere. Osvežite vaš izgled i lako postignite prirodan make up komplementaran svakom stilu šminkanja.

Pronađite neke od najlepših boja i tekstura među našim kremastim rumenilima i hajlajterima. Rumenila u stiku su brzo pronašla put do vašeg srca svojom svilenkastom teksturom i pigmentima koji daju novu dimenziju svežine na vašem licu. Odvažite se da ih koristite na više načina i za vaše kapke kao kremastu senku ili na usnama umesto karmina.

Kompaktna rumenila zemljanih i blago ružičastih nijansi, mat ili sedefasta u dva poteza će zaokružiti vaš dnevni make up i učiniti da zablistate pred svakodnevnim izazovima.

Posebnu pažnju privlači proizvod koji je tri u jedan- Mozaik hajlajter koji sadrži rumenilo, bronzer i hajlajter. Savršen da ga ponesete u tašni a sa svojom elegantnom bambus kutijicom odličan je izbor i za poklon.

Tečni hajlajter iz Zao je pravi letnji proizvod koji mamo poglede i nikog ne ostavlja ravnodušnim. Namenjen je za lice, telo i kosu a osim prelepog sjaja pruža i jednu dozu preplanulosti.

Mineralni bronzer ili “Mineral cooked powder” je u stvari puder koji u zavisnosti od nijanse za koju se odlučite nanosite na celo lice kao mineralni puder, kao rumenilo ili za blago konturisanje lica. Savršene baze sa kukuruznim skrobom i prahom bambusa daće vam efekat sjajne kože.

Puder u kamenu Shine UP je kompaktni hajlajter u dve varijacije za najlepši efekat sjaja na licu koji naglašava vašu prirodnu lepotu i diskretno presijava na licu za visoko sofisticiran izgled.