Mleko za skidanje šminke

1.990,00 RSD

Mleko za skidanje šminke umiruje i hidrira i najosetljiviju kožu lica. Kremasta tekstura pruža vam udobnost i neverovatnu mekoću.

(1 recenzija korisnika)

Na zalihama

Mleko za skidanje šminke sa nežnim mirisom vanile, kremasto mlečne teksture koje uklanja šminku i hidrira i najosetljiviju kožu. Njegova tekstura ostavlja vašu kožu mekom uz poseban osećaj nege i udobnosti.
Sadrži organsku vodicu poljskog različka i organski bambusov sok sa umirujućim, revitalizujućim i pročišćavajućim svojstvima. Sadrži i organsku Aloje Veru koja je poznata po svojim umirujućim svojstvima za kožu.

Mleko za skidanje šminke je organski proizvod – sertifikovan, veganski, 100% prirodan i proizveden u Francuskoj.

MIRIS: Vanila

KOLIČINA : 100ml

ROK UPOTREBE: 12 meseci nakon otvaranja

PROIZVODNJA: Francuska

Način korišćenja

Nanesite malu količinu mleka za skidanje šminke na pamučni tupfer i nežno prebrišite lice kao i regiju vrata i područje oko očiju. Možete ga naneti i direktno na lice i umasirati kružnim pokretima a zatim isprati čistom vodom.

UPOTREBA: Svakodnevno – u večernjim časovima.

Sastojci

Organska vodica poljskog različka
Tradicionalno ova vodica se koristi zbog svog umirujućeg dejstva na kožu i sposobnosti da pospeši regeneraciju kože. Revitalizuje umorne i osetljive oči.

Organska Aloje Vera
Poznata po svojim umirujućim svojstvima aloja oporavlja i regeneriše i najosetljiviju kožu. Sa svojim PH vrednostima, bliskim fiziološkim(4,5), odlično hidrira, poboljšava elastičnost i prevenira prevremeno starenje kože.

Organska voda cveta bambusa
Umirujuća i sa sjajnom moći pročišćavanja  ona dubinski hidrira dok istovremeno matira jer utiče na lučenje sebuma. Bogata organskim silicijumom koži pruža mekoću i baršunast osećaj na dodir.

Sastav

100% Sastojaka organskog porekla.
27% Sastojaka iz organskog uzgoja.

Sastojci (F2): Voda, Sok lista aloe vere*, Ulje semena Sesamum Indicum (Susam)*, Glicerin, Cvetna voda različka*, Phyllostachys prominens cvetna voda*, Decil glukozid, Arahidil alkohol, Behenil alkohol, Ulje kokosa*, Ferment filtrat korena Leuconostoc/radish, Puer semena kakaa*, Ksantan guma, Tokoferol, Ulje semena suncokreta, Arahidil glukozid, Miris, Gliceril kaprilat, Levulinska kiselina, Natrijum hidroksid, Koko glukozid, Gliceril oleat, Natrijum levulinat, Limunska kiselina, Hidrogenizovani gliceridi i citrat palme

*Sastojak iz organskog uzgoja.

COSMOS ORGANIC sertifikovan od strane Ecocert Greenlife prema COSMOS standardu dostupan na: http://COSMOS.ecocert.com.

Dodatne informacije

Težina120 g

1 recenzija za Mleko za skidanje šminke

  1. Dzenana

    Samo da javim, probala sam Zao mleko za skidanje šminke i mogu vam reći da je više nego odlično. Sve preporuke. Najbolje mleko koje sam do sada probala. Ne isušuje kožu baš nimalo a skinulo mi je maskaru koju samo dvofaznim skidačem za vodootpornu šminku mogu da skinem inače. Baš sam oduševljena. Kada mojoj koži koju sve isušuje odgovara onda će svima odgovarati. Redje je strukture pa je dovoljno malo da pokrije celo lice. Ja ga skinem tuferom I samo vodom isperem. Mirise perfektno. Zao bi trebalo da napravi losion za telo sa mirisom njihovih krema i to bi bilo top.

Dodaj recenziju

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *