Radiance tonik losion

1.790,00 RSD

Radiance tonik losion za blistav ten i svežinu kože lica.

Nema na zalihama

Radiance tonik losion sa zavodljivim mirisom voća pruža vašoj koži dozu sjaja i svežine. Možete ga koristiti za temeljno uklanjanje šminke nakon umivalice ili samo kao tonik za osvežavanje tena. Idealan je za korišćenje kod svih tipova kože čak i najosetljivije zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima koji umiruju kožu lica. Sadrži organsku vodicu damask ruže i sastojke za toniranje kože kao što su organska voda limuna i organska voda hamamelisa.

Radiance tonik losion je organski proizvod – sertifikovan, veganski, 100% prirodan i proizveden u Francuskoj.

MIRIS: Summer fruits

KOLIČINA : 100ml

ROK UPOTREBE: 12 meseci nakon otvaranja

PROIZVODNJA: Francuska

Način korišćenja

Radiance tonik losion koristite kao drugi korak u uklanjanju šminke za temeljne rezultate ili samostalno da biste vratili blistavost tenu. Nanesite proizvod na pamučni tupfer ili direktno na kožu rukama- aplikujte na čistu i suvu kožu- lica i predeo vrata. Ne ispirajte!

UPOTREBA: Svakodnevno – ujutru i uveče.

Sastojci

Organska voda damask ruže
Sa svojim efektom zatezanja ovaj hidrosol je esencijalni sastojak u borbi protiv znakova starenja kože. Osvežava kožu, čini ten svežim i ujednačenim i omekšava kožu lica.

Organska voda limuna
Istinski eliksir za kožu, nudi brojne benefite zahvaljujući vitaminu C i njegovim antioksidantnim svojstvima. Posvetljava ten, redukuje nesavršenosti i pruža blistav i zdrav izgled.

Organska voda hamamelisa
Dobija se destilacijom listova i cveta hamamelisa. Ova biljka ima moćno svojstvo pročišćavanja i zatezanja čime pomaže smanjenje vidljivosti pora na licu. Pogodan je i za osetljivu kožu jer umiruje iritacije.

Sastav

100% Sastojaka prirodnog porekla.
20% Sastojaka iz organskog uzgoja.

Sastojci (F2): Voda, Voda ploda limete*, Voda Hamamelis virginiana*, Cvetna voda Damask ruže*, Glicerin, Voda lista Phyllostachys prominens, Mlečna kiselina, Limunska kiselina, Natrijum levulinat, Natrijum hidroksid, Levulinska kiselina, Decil glukozid, Natrijum anisat, Miris.

*Sastojak iz organskog uzgoja.

COSMOS ORGANIC sertifikovan od strane Ecocert Greenlife prema COSMOS standardu dostupan na: http://COSMOS.ecocert.com.

Dodatne informacije

Težina120 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Radiance tonik losion“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *